Tutustu meihin

Liisi Turpeinen, Hanna Häkki & Jenna Anttonen

Liisi on valmistunut SKY-kosmetologiksi Kuopiosta vuonna 2014 ja vuonna 2019 Liisi valmistui jalkojenhoidon ammattitutkinnosta. Hanna taas on käynyt koulunsa Joensuussa ja valmistunut vuonna 2013 SKY-kosmetologiksi. SKY on Suomen kosmetologien Yhdistys, joka ”tekee ihonhoidon ammattilaisen osaamista ja ammattitaitoa tunnetuksi”(lue lisää täältä).

Liisi ja Hanna ovat aloittaneet työskentelyn jo opintojensa aikana ja heiltä löytyy kokemusta niin kauneushoitoloista kuin spa-hoitoloista. He ovat myös kehittäneet ammattitaitoaan useilla koulutuksilla, jotta voisivat tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua. Kouluttautuminen auttaa myös pysymään uusimpien trendien mukana.

Liisiltä löytyy JB Lashesin ripsienpidennyskoulutukset sekä klassisiin että volyymiripsiin. Hänelle on myönnetty myös JB Lashesin ripisienpidennys sertifikaatti, joka myönnetään kokeneille ja koulutetuille ripsiammattilaisille, joiden ” asiantuntemukseen voi luottaa ja työn jälki on huippuluokkaa” (lue lisää täältä). JB Lashes -sertifioidut kosmetologit käyttävät turvallisia JB Lashes -ripsienpidennystuotteita. Näiden lisäksi Liisillä on Alexandria Professional sokerointikoulutus ja hän opiskelee täällä hetkellä jalkaterapeutin opintoja ammattikorkeakoulussa työnsä ohella. Hannalla on myös ripsienpidennys- ja sokerointikoulutukset sekä lisäksi Sharpbrows Microblading koulutus.

Jenna opiskelee viimeistä vuotta kosmetologiksi. Hän suorittaan tutkinnon loppuun työn ohessa, NY-Yrittäjänä. Jennalta luonnistuu kaikki kosmetologin perushoidot. Hän on myös käynyt kulmien laminointi sekö ripsien kestotaivutus koulutukset. Uusimpana hän on käynyt JB lashesin klassisten ripsienpidennysten koulutuksen.

”We beautify the world.”

-Janssen Cosmetics

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close