Tutustu meihin

työporukka

Liisi Turpeinen, Hanna Häkki, Henna Heikkinen & Ella Kinnunen

Liisi on valmistunut SKY-kosmetologiksi Kuopiosta vuonna 2014. Hanna taas on käynyt koulunsa Joensuussa ja valmistunut vuonna 2013 SKY-kosmetologiksi. SKY on Suomen kosmetologien Yhdistys, joka ”tekee ihonhoidon ammattilaisen osaamista ja ammattitaitoa tunnetuksi”(lue lisää täältä).

Liisi ja Hanna ovat aloittaneet työskentelyn jo opintojensa aikana ja heiltä löytyy kokemusta niin kauneushoitoloista kuin spa-hoitoloista. He ovat myös kehittäneet ammattitaitoaan useilla koulutuksilla, jotta voisivat tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua. Kouluttautuminen auttaa myös pysymään uusimpien trendien mukana.

Liisiltä löytyy JB Lashesin ripsienpidennyskoulutukset sekä klassisiin että volyymiripsiin. Hänelle on myönnetty myös JB Lashesin ripisienpidennys sertifikaatti, joka myönnetään kokeneilla ja koulutetuille ripsiammattilaisille, joiden ” asiantuntemukseen voi luottaa ja työn jälki on huippuluokkaa” (lue lisää täältä). JB Lashes -sertifioidut kosmetologit käyttävät turvallisia JB Lashes -ripsienpidennystuotteita. Näiden lisäksi Liisillä on Alexandria Professional sokerointikoulutus ja hän opiskelee täällä hetkellä jalkahoitajan opintoja työnsä ohella. Hannalla on myös ripsienpidennys- ja sokerointikoulutukset sekä lisäksi Sharpbrows Microblading koulutus.

”We beautify the world.”

-Janssen Cosmetics

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close