Suihkurusketukseen valmistautuminen

Suihkurusketus on turvallinen tapa hankkia kauniin värinen iho hetkessä, ilman auringon aiheuttamia haittavaikutuksia.

Ennen suihkurusketusta

Huomioithan ennen hoitoon tulemista seuraavat asiat, jotta rusketus onnistuisi mahdollisimman hyvin: kuori vartalon iho 24/48 tuntia ennen hoitoa, poista ihokarvat viimeistään 24 tuntia ennen hoitoa, jos värjäät kulmakarvoja tai silmäripsiä, tee se 48 tuntia ennen tai jälkeen hoidon. Pese deodorantti, hajuvesi, ja meikit pois ennen hoitoa. Voit varata mukaan bikinit, tai sitten voit käyttää hoitolasta saatavia kertakäyttöstringejä. Varaa mukaan löysät ja tummat vaatteet, jotta rusketus ei tarttuisi ihosta vaatteisiin.

Ilmoita hoitolalle etukäteen, jos ihosi on herkkä, jos olet aikaisemmin saanut itseruskettavista tuotteista reaktioita, jos käytät lääkärin määrämää ihovoidetta tai steroideja, jos sinulla on avohaavoja tai uusi lävistys, tai jos olet raskaana 1-13 viikolla.

Kotihoito suihkurusketuksen jälkeen

Hoidon jälkeen vältä käsien pesua 2-3 tunnin ajan ja odota 8-24 tuntia, ennen kuin menet suihkuun. Vältä liikuntaa seuraavat 2-3 tuntia hoidosta. Väri lähtee petivaatteista ja vaatteista jo 30 asteen pesussa. Pitkäkestoisemman rusketuksen ylläpitämiseksi kosteuta ihoa hyvin.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close