Palvelut ja hinnasto

Opiskelija-ja eläkeläisalennus – 10%.
Esitäthän voimassaolevan kortin kassalla (ei voida yhdistää muihin alennuksiin/tarjouksiin).

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista sekä peruuttamattomattomista ajoista perimme 100% palvelun hinnasta. Myöhässä peruutetusta ajasta yrityksellä on oikeus laskuttaa 50% palvelun hinnasta.

Kasvohoidot

Nuoren ihon `Ihonpuhdistus´ 55€, hoitoaika 45 min, Hoitoaika 1-1,5h. Sis. alkupuhdistuksen, ihonpuhdistuksen laitteella tai ilman sekä naamion.

Skin contour-kiinteyttävä kasvohoito 70€, hoitoaika 75min. Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, puhdistuksen laitteella tai ilman, tehoseerumin, hieronnan, kiinteyttävän voidenaamion ja loppuvoiteen.

Dry skin-kuivan ihon syväkosteuttava kasvohoito 70€, hoitoaika 75min. Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, puhdistuksen laitteella tai ilman, tehoseerumin, hieronnan, tehokosteuttavan voidenaamion ja loppuvoiteen.

Balancing skin-puhdistava kasvohoito 70€, hoitoaika 75min. Kasvohoito joka soveltuu seka sekä, rasvaiselle iholle.

Sensitive Skin-rauhoittava kasvohoito 70€, hoitoaika 75min. Kasvohoito herkän ihon vahvistamiseen ja suojaamiseen ulkoisilta ärsykkeiltä.

Happokasvohoito 80€, hoitoaika 60min. sis. alkupuhdistuksen, happohoidon, voidenaamion, sekä hieronnan decolteelle ja loppuvoiteen. Happohoito uudistaa ja kirkastaa ihoa. Happohoito sopii erityisesti ikääntyneelle ja pigmentoituneelle, kuivalle ja öljyiselle iholle.

Mikroneulaus 95€, hoitoa suositellaan tehtäväksi sarjahoitona.

Luxus Kasvohoidot

Fair skin-vaalentava erikoiskasvohoito 85€, hoitoaika 1,5h. Auringonvaurioittamalle iholle sekä pigmenttimuutoksiin soveltuva erikoiskasvohoito.

Janssen Cosmetics Caviar Luxury Treatment 85€, hoitoaika 1,5h, uudistava ja energisoiva -kausihoito, jossa käytettään Caviar erikoistuotteita. Sisältää Alkupuhdistuksen, kuorinnan, ampullin, caviari naamion, hieronnan ja loppuvoiteet, sekä käsien kuorinnan ja hieronnan.

Argon-öljy kiinteyttävä Luxus kasvohoito 85€, hoitoaika 1,5h, kosteuttava ja ihoa pehmittävä kasvohoito. Sis. Alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan kasvoille- ja decolteelle, argon-öljy naamion, loppuvoiteen.

Janssen Cosmetics-silmänympäryshoito 35€, kasvohoidon yhteydessä 20€, hoitoaika 30min. Kosteuttava ja kevyesti kiinteyttävä paikallishoito silmänympärysiholle. Voidaan toteuttaa kasvohoidon yhteydessä tai erillisenä hoitona. Sisältää alkupuhdistuksen, kevyen kuorinnan, nesteitä poistavan silmänympäryshieronnan, tehoampullin, silmänympärys naamion ja lopputuotteen.

Laitteella tehdyn puhdistuksen laitelisä 5€.

Kysy halutessasi sarjahoito tarjousta, sinua palvelevalta kosmetologilta!

Ripset ja kulmat

Pidennykset

Volyymi ripsienpidennys 2,5h, 110€
Volyymi huolto 1,5h, 55€
Volyymi pikahuolto 45min, 40€
Klassinen ripsienpidennys 2h, 80€
Klassinen huolto 1h, 40€
Hybridi ripsienpidennys 2h, 90€
Hybridi huolto 1h, 45€

Kestovärit ja taivutus

Kestoväri ripset + kulmat 25€
Kestoväri ripset / kulmat 15€
Ripsienkestotaivutus 60€, sis. ripsien kestovärjäuksen
Kulmien laminointi 50€, sis. kulmien värin sekä keratiinihoidon.

Sokeroinnit

Kasvojen alue 15€
Kainalot 25€
Sääret 40€, (reidet +15€)
Bikiniraja 30€

Jalkahoidot

Hemmottelevat Jalkahoidot

Perinteinen jalkahoito 55€hoitoaika 45-50min, sis. kylvetys, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, kovettumien poiston sekä voide hieronnan.


Täydellinen jalkahoito 65€sis. kylvetyksen, kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, kovettumien poiston, hieronnan sekä naamion jaloille. Halutessaan lakkaus.


Minipedikyyri 35€sis. kylvetyksen, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen sekä loppuvoiteen.

Hoidolliset Jalkojenhoidot (Liisi, Jalkojenhoidon at & Jalkaterapeutti opiskelija)

Jalkojenhoito 60€, Erilaiset ongelmat jaloissa esim. paksuuntuneet kynnet, halkeilevat kantapäät. Sis. kylvetyksen, kynsien ja kovettumien hoidon, loppuvoiteen.

Silikoniortoosi, Käytetään erilaisien ongelmien hoitoon mm. vaivaisen luu. (Hinta määräytyy ortoosin mukaan.)

Käsihoidot

Täydellinen käsihoito 40€sis. kuorinnan, kynsien ja käsittely, halutessaan lakkauksen, hieronnan sekä naamion.
Minimanikyyri 30€sis. kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen, voide hieronnan.

Ehostus

Kevyt päivämeikki 30€
Juhlameikki 50€
Häämeikki (sis. koemeikin) 70€

Vartalohoidot

Selluliittivartalohoito 90€, hoitoaika noin 1h 15 min, sis. kiinteyttävän selluliittinaamion, hieronnan ja kosteuttavat ja kiinteyttävät vartalonhoitotuotteet. Vartalohoito edistää kuona-aineiden poistumista ja poistaa nesteitä.

Suihkurusketus

Koko vartalon suihkurusketus 35€
Suihkurusketus kasvot ja decoltee 20€
Suihkurusketus jalat 20€

Luethan ohjeet seuraavasta linkistä ihon hoitoon ennen ja jälkeen suihkurusketuksen, jotta saat parhaimman mahdollisen lopputuloksen!

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close